Mijn naam is Inge van Ee. Nadat ik vele jaren in loondienst binnen de zorgsector werkzaam ben geweest, heb ik in 2014 besloten om mijn eigen massagepraktijk Well Be Ing te openen.

S14384-108

Ingegeven door mijn passie “het werken met mensen” en het feit dat ik door mijn omgeving in contact ben gekomen met massage therapieën, is met deze praktijk tevens voor mij een wens van eigen ondernemer zijn in vervulling gegaan.

Voor mijn praktijk heb ik samen met mijn echtgenoot en onze kinderen een sfeer van rust en huiselijkheid willen creëren, welke u als een warme deken zult ervaren. Ik nodig u uit om kennis te maken met de traditionele ontspanningsmassages die ik verricht, en ook de klachtgerichte behandelingen.

Met de praktijkervaringen opgedaan in de zorgsector als basis, heb ik diverse trainingen op het gebied van ontspanningsmassages en klachtgerichte behandelingen bij de Massage Academie in Apeldoorn gevolgd. Hieronder vindt u een overzicht van de onderwerpen alwaar ik mij verder in heb bekwaamd.

In aanvulling hierop heb ik bij de Massage Academie het licentieprogramma voor de Wellness Totaal doorlopen.

massage_academie_licentielogo_wellnessmasseur

Het licentieprogramma van de Massage Academie is gericht op de hoogwaardige wellness branche, en is daarmee een kwaliteitsborging voor de door mij verrichte behandelingen en massages. Meer informatie over het licentieprogramma kunt u hier vinden.

Behandeling op afspraak

Behandelingen en massages zijn op afspraak uitsluitend en alleen in ons eigen praktijk.