Onlangs bij Inge mijn allereerste zwangerschapsmassage geboekt en onwijs happy! Ik was echt even toe aan een moment voor mezelf waarin ik volledig kon ontspannen, dat is absoluut gelukt!

Omdat dit mijn eerste zwangerschap is was ik echt zoekende naar wat rust en verlichting van de kwaaltjes. Bij Inge vond ik dit. Ze nam mij aan de arm en legde veel uit over verschillende punten waar wij dames tegenaan lopen en gaf ook hele fijne tips. Nadat ze uitgebreid de tijd had genomen om mij en mijn kwaaltjes te bespreken legde ze uit hoe het werkt. Welke oliën wanneer heilzaam zijn en waarom het belangrijk is hier goede keuze te maken.

Na een prettig gesprek mocht ik op mijn buik (wat kan dat fijn zijn als je zwanger bent) op een speciale behandel tafel gaan liggen. Hier zitten 3 inkepingen in voor je buik en borsten zodat je echt helemaal kunt ontspannen. Precies de juiste punten met de juiste druk. Ik koos voor een volledige ontspanningmassage van 60 min en voelde mij daarna herboren. Absoluut voor herhaling vatbaar.

Een aanrader om hier een bezoekje aan te brengen als je op zoek bent naar ontspanning, een moment voor jezelf of toe bent aan verlichting van je zwangerschapskwaaltjes.