Onlangs bij Inge mijn allereerste zwangerschapsmassage geboekt en onwijs happy! Ik was echt even toe aan een moment voor mezelf waarin ik volledig kon ontspannen, dat is absoluut gelukt! Omdat dit mijn eerste zwangerschap is was ik echt zoekende naar wat rust en verlichting van de kwaaltjes. Bij Inge vond ik dit. Ze nam mij […]

De zwangerschapsmassage bij Inge ontspant zo diep dat het bijna beter is dan acht uren slapen…..Heerlijk.

Weer een heerlijke massage gehad van Inge. Mijn rug en nek zijn weer helemaal los. Ik ben fan! Bedankt en tot de volgende keer….

Vanmiddag een heerlijke zwangerschapsmassage gehad. Heerlijke ontspannen sfeer en muziek en heel fijn om even het gewicht van mijn zwangere buik niet te hoeven voelen dankzij de speciale massagetafel. Echt een aanrader!

Fijne algehele massage en een deelmassage gehad. Mijn rug is al soepeler geworden. Heerlijk verwend.

Echt een top adres om heerlijk te ontspannen. Zeker weten voor herhaling vatbaar!

Ik heb hier echt een heerlijke wellness massage gehad. Al mijn knopen eruit gemasseerd en volledig ontspannen van de tafel gekomen. Zeker een aanrader, ik kom snel weer langs.

Het was even op mijn tanden bijten, maar het resultaat mag er zijn. Mijn onderrug is nagenoeg weer pijnvrij en mijn nek en schouderpartij beginnen ook een stuk soepeler te worden. Helemaal top. Dank je wel en tot de volgende keer.

In de Well Be Ing praktijk een super behandeling gehad. Zeer ontspannen en professioneel in een prachtige praktijk. Voor iedereen een aanrader.

Als alle andere behandelingen net zo fijn en aangenaam zijn als de Wellness Massage, wil ik ze allemaal uitproberen.